Scrie-ne un mesaj

Vă mulțumim. Mesajul a fost trimis cu succes.
A apărut o eroare la încercarea de a trimite mesajul dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Vorbește azi cu Raluca sau Emilia

Consultanții noștri îți vor răspunde la orice întrebare legată de credite imobiliare, auto, de nevoi personale sau orice alte tipuri de finanțări. Suntem aici pentru că să eliminăm stresul din procedurile de creditare și să îți creăm un mediu confortabil în care să dicutam despre cum să faci rost de bani pentru achizițiile tale.

Am ghidat sute de clienți către surse de finanțare și relații confortabile cu instituțiile bancare …

testimonial-about-2

Simplu

Consultantii din Finoteca m-au ajutat sa privesc intr-un mod simplu si confortabil obtinerea unui credit. Personal, neavand cunostinte foarte multe din domeniul financiar, ma speria gandul sa apelez la un credit. Tot auzeam de la prieteni ca o sa dureze mult si ca o sa fie foarte mare bataie de cap cu documentele, in schimb avand langa mine un consultant cu experienta m-a ajutat sa inteleg pas cu pas ce presupune un credit si, in acelasi timp, el s-a ocupat de completarea si obtinerea tuturor documentelor necesare. Voi recomanda tuturor cunoscutilor echipa Finoteca !

Andrei

Confortabil

Pentru schimbarea ce mi-o doream s-o fac in viata mea, aveam nevoie si de obtinerea unui credit. Nu mai apelasem niciodata la un credit si priveam cu teama tot ce inseamna acest proces si, mai mult decat atat, timpul meu era foarte limitat pentru a merge sa caut eu cea mai buna oferta. Initial, cererea mea de credit a fost refuzata de catre banca, insa Finoteca a discutat cu ei si a obtinut aprobarea. Tot procesul a fost unul confortabil, deoarece consultantul meu s-a ocupat de interactiunea cu banca, obtinerea si completarea tuturor documentelor, iar eu am mers la banca o singura data, pentru a semna contractual de credit.

Silvia