Uita de grijile obtinerii unui credit ipotecar!

Porneste la drum cu expertii Finoteca si bucura-te de timpul economisit. Serviciul nostru gratuit de intermediere este facut astfel incat sa gaseasca mereu optiunea potrivita pentru tine indiferent de valoarea creditului pe care ti-l doresti.

Multumim pentru mesaj. Un reprezentant Finoteca va va contacta cat de curand.
Am intampinat o eroare. Va rugam sa incercati din nou.

Cand te gandesti la un credit pentru casa sau apartament …

… te gandesti la timpul pierdut cautand cea mai buna oferta, drumuri la banci, discutii complexe, multe documente si momente in care pare ca orice banca gaseste toate motivele sa iti respinga cererea. Cum ar fi ca stresul obtinerii unui credit ipotecar sa dispara si sa poti petrece timpul economisit impreuna cu cei dragi?

Usor

Cand nu stii prea multe despre credite nu prea stii de unde sa incepi. Impreuna cu echipa specialistilor din Finoteca am reusit sa gasesc cea mai buna varianta de credit pentru mine!

Noi stim cel mai usor drum catre creditul tau

Expertii nostri sunt gata sa faca cercetarea de piata, pentru a gasi cele mai bune optiuni pentru nevoile tale. Experienta lor de peste 10 ani in domeniul bancar si finantari le permite sa discute usor cu banca si sa rezolve rapid orice nevoie sau potentiala respingere din partea bancii. 

 

Obtinerea unui credit ipotecar alaturi de expertii Finoteca e ca si cum ai conduce pe propriul tau drum fara opriri sau probleme, fara aglomeratie si stresul din trafic. Totul este facut special pentru tine. Mai mult de atat, retine ca nu trebuie sa ne oferi comision sau vreo taxa de consultanta. Serviciile noastre sunt gratuite.

Contacteaza-ne

Cum functioneaza?

  • Ne spui care sunt nevoile tale si iti gasim finantatorii compatibili.

  • In functie de istoricul tau financiar alegem cea mai buna oferta potrivita pentru tine.

  • Noi ne ocupam de discutiile cu banca astfel incat sa obtinem aprobarea rapid si fara batai de cap.

  • Suntem alaturi de tine de-a lungul drumului catre creditul tau pana la semnarea contractului